Agathe Printzlow

Agathe tar paus ett tag från instruktörsengagemanget.

Mitt namn är Agathe Printzlow jag bor utanför Trelleborg. Har 2 stycken Workingkelpie, Rana är född 2016 och Tanspot`s Hill är född 2018. Jag hjälper till på 2 gårdar med får. De hör av sig när de behöver hjälp att samla ihop, flytta eller lasta sina får. Hill är bra både som arbets och tävlingshund. Har även haft Bordercollie som jag vallat och tävlat en del med. Min första vallhund köpte jag år 2000 det var en Workingkelpie. Nu har jag alltså fallit tillbaka på den rasen som ligger mig varmt om hjärtat.
Jag har mina får precis utanför huset en hage på ca 6500m2. Så jag kan inte erbjuda några långa hämt, inte här i alla fall. Sommar och höst har jag tillgång till andra hagar.
Välkommen att höra av dig om du vill gå kurs, ha privatlektion eller bara prova på att valla med din hund. Vi tar ett tillfälle i taget och planerar fler tillfällen efterhand. Om jag har några stycken elever i omlopp brukar jag låta 2 eller 3 komma samtidigt. Dels är det lärorikt att titta på varandra och det blir en naturlig paus för er hund då den får vila när det är de andras tur att valla. Kommer man själv med sin hund brukar jag avsätta en timme för lektionen och då blir det pauser i den timmen som vi fyller med teoriprat. Jag har inga särskilda teorilektioner. Jag förklarar i början sen tar vi det efterhand.
Mobil: 0701-316014
Mail: agathe.nord@gmail.com