Vi testar förslag till nytt Vallhundsprov

Alla klubbmedlemmar som är intresserade av det nya VP-förslaget är välkomna till Häckeberga lördagen den 28:e februari kl tio.
Bakgrunden är att styrelsen fått en skrivelse från regelbokskommittén där de önskar att få in synpunkter från alla klubbar om det nya förslaget till VP. Synpunkterna ska vara kommittén till handa den 1 mars.
Den 28:e bygger vi upp banan tillsammans och låter sedan några VP-ekipage testa den. Det kommer att ges utrymme för diskussioner efter varje ekipage och även göras en sammanfattning som sedan kan skickas in till regelbokskommittén.
Vi söker också några som är intresserade av att ställa upp som testpersoner tillsammans med sin hund. Är du och din hund färdiga för VP? Anmäl i så fall ditt intresse till marianne@time2learn.se
Ta gärna med fikakorgen så fikar vi och reflekterar för utfallet tillsammans.
Det är bra för oss att veta hur många som kommer, anmäl dig till marianne@time2learn.se innan den 24:e feb.
Vägbeskrivning:
Från E65 mellan Svedala och Skurup tag vänster mot Häckeberga några kilometer innan Skurup.
Följ slingervägen ca en mil tills du passerat Häckeberga slott på vänster hand. Strax efter slottet kommer ett trekantskors, håll rakt fram där. Efter ca 50 meter tag till vänster vid fårhagen. Parkera där.
Från Genarp
Kör höger mot Häckeberga och följ vägen några kilometer tills du får Häckeberga slott och sjön på höger sida. Strax därefter kommer ett trekantskors där du håller vänster. Efter ca 50 meter tag till vänster vid fårhagen. Parkera där.
Vänliga hälsningar
Marianne Klima