Tack för mig

      Kommentarer inaktiverade för Tack för mig

I och med årets årsmöte har jag valt att ställa min plats till förfogande. Jag tror inte att man ska sitta för länge på en post, nya krafter behövs alltid, med nya infallsvinklar.

Hur som helst, det har varit väldigt roligt och inspirerande, de fem år jag varit ordförande. Den här klubben är befolkad av människor med stort engagemang och många åsikter. För mig betyder det att vi har en levande klubb.

För framtiden kan jag dock instämma i Lena Karlssons, ordförande i Blekinge VK, (läs hennes inlägg på http://blekingevk.hemsida24.se/) farhågor om att föreningsformen har stora utmaningar framför sig. Vi ska numera konkurrera med privata entreprenörer, som erbjuder allt inom vallning, för den stapplande nybörjaren. Enda medicinen mot detta är att vi har mycket roligare i en förening, och så önskar jag mig fortsättningen. Tack för mig!

Kicki Myrberg