Snart årsmöte

      Kommentarer inaktiverade för Snart årsmöte

Kära medlemmar!
Nytt år och nya föresatser. Det är det som är det bästa med nya år. Allt är nytt och blankt och åtminstone jag försöker utmana mig själv. Just i år tänker jag satsa lite extratid på min unghund. Denna gång tänkte jag boka in mig hos instruktörer jag tidigare inte träffat på. Jag tror att man alltid kan lära sig nya saker. Sedan har det den fördelen att man höjer självdisciplinen. När man går hemma är det lätt hänt att man går i samma gamla hjulspår och det vill jag undvika denna gång. Jag har också fördelen av att ha 5 träningstackor här under vintern,
så nu kan jag inte skylla på någonting.

Den 26 februari har vi årsmöte i Höör. Jag hoppas att så många som möjligt kommer. På årsmötet har ni som medlemmar verkligen möjligheter att påverka hur klubbarbetet ska utformas.
Det är också så att vi i Skånes Vallhundsklubb tagit på oss att arrangera Året SM på Nöt och just denna begivenhet kommer att ha en egen punkt på årsmötet. Ju fler medlemmar som vi kan engagera för detta desto bättre.

Jag har tillsammans med Kicky Sinclair påbörjat arbetet med att utforma en ny hemsida för klubbens räkning.
Har ni synpunkter på hur hemsidan ska utformas så kom gärna med synpunkter till någon av oss.

Hoppas vi ses på årsmötet!

Kicki