Möten och SM-deltagare

Kära medlemmar!
Först av allt vill jag gratulera vår medlem Marcus Liljegren med Emmy som numera kan titulera sig Svensk Mästarei nötvallning. Den bragden avslutade årets SM som vi i Skåne stod som arrangörer för. Och vilken fin propaganda det blev för nötvallning.
Jag vill passa på att tacka alla som gjorde detta evenemang till en fest för både publik och deltagare. Inte minst garvade nötvallare från hela landet uttryckte sin glädje och beundran för detta SM och jag kan bara instämma.
Men nötfolket har inte tröttnat utan ordnar snart klubbmästerskap på Nöt den 9 oktober. Då kommer nog alla i Skåne att vilja slå vår nya SM-mästare, så Marcus Liljegren får akta sig.
På SM får tog sig den ständigt likaduktige Roger Nilsson med Rob till en fjärde plats i finalen. Vi bockar och bugar även för deras prestation. Det är helt enkelt kul att vara skåning detta år.

Jag vill redan nu flagga för att vi planerar ett medlemsmöte den 8 november så boka in det datumet. Vi återkommer med tid, plats och innehåll på vår webbplats.

Styrelsen kallar också alla förtroendevalda till möte den 28 november. Kallelse kommer när det närmar sig.
Nu när höstmörkret kryper inpå husknuten så hoppas jag att ni får lite tid för att träna era hundar eller helt sonika skriva en motion i något angeläget ämne till SVaK:s nästa årsmöte.
Datumet är den 1 oktober, så det hastar!

Ha det gott!
Kicki Myrberg