Medlemsclinic för Marianne Klima

Den 22 februari 2020 mellan kl 12-16 anordnas en medlemsclinic med Marianne Klima plats blir i Venestad på Björkängs Stuteri. Kåstagårdsvägen 92, 291 92 Kristianstad. Anmälan på sms till Aili Bergsjö 0709-582133, kostnad 100:-.

Styrelsen har nu ambitioner att anordna en aktivitet varje månad och vi startar nu med Marianne och hoppas att allt ska falla väl ut.

Så här presenterar Marianne sitt upplägg av denna dag:

Jag har blivit inbjuden av klubben att hålla clinic om min träning.

Här kommer en kort beskrivning av innehållet.

Jag kommer att prata om och visa hur jag tränar mina hundar från valp till fulltränad hund. Vi inleder med teori och träningsfilosofi. Jag kommer att beskriva hur jag tänker när jag lägger upp min träning både i träningshagen och fysiskt/mentalt. Sedan visar jag med min och andras hundar olika stadier i träningen med olika typer av hundar.

Jag vill gärna ha ett levande samtal under hela clinicen som kom laddad med frågor och funderingar.

Väl mött!

Styrelsen Skånes VK