Hösten är här!

      Kommentarer inaktiverade för Hösten är här!

Hösten är här!

Jag hoppas att ni haft en trevlig sommar med alla era fyrbenta och skapat många minnen som ni kan ha med er i vinter då det mest blir promenader och vila för hundarna (kanske?).

Själv så fick jag bara en infallelse och efteranmälde mig till ett VPnöt med unghunden sent en fredagskväll när tävlingen skulle gå dagen efter. Adela gick fint med kossorna på kvällen när jag själv plockade lite ängschampinjoner så jag tänkte varför inte. Lite vågat dock hon hade inte fållat in någon gång och definitivt heller inte fållat ut eller delat några kossor. Med stor ångest åker jag och tillsammans klarar vi det hela och lilla Adela blev godkänd vallhund. En fin bild på ögat har jag när hon bara går in med en självklar blick på kvigorna i fållan o säger nu går ni ut.

Här är många som gjort fina resultat med sina hundar tävlingsmässigt och placerat sig på topp, och det har varit spännande att följa på de sociala medierna, nämner ingen så jag inte missar någon vilket vore förfärligt, här är också många som arbetar hårt i klubben utan att synas. Det är med glädje att få tillhöra Skånes VK.

Vill ge alla instruktörer i vår klubb en stor eloge som arbetar och gör så att fler o fler kan hantera sin hund i arbetet hemma på gården som faktiskt är prio ett i vår verksamhet,  fantastiskt heja er. Och kanske kunna prestera ett VP eller kunna ge sig ut på tävlingsbanan inget utesluter det ena eller det andra vill jag säga, kallas bara för vidarutveckling.

Vi har visat oss på Agility SM i år vilket uppskattades av arrangörerna, haft clinic för Simon Mosse. Nästa arrangemang vi siktar på är ett studiebesök på en fårgård hos Linda Jonsson i Trelleborg den 17 november mer info kommer om detta närmare datumet.  Vi försöker även få till en föreläsning av Fanny Gott. Finns det fler aktiviteter som önskas så hör bara av er. Det har jobbats hårt med att få igång medlemsmail och vill ni där få ut något så ta kontakt med Carin Lindberg så fixar hon detta.

Vi vill även få en aktiv hemsida och där ligger faktiskt mycket jobb på er medlemmar att ni lämnar mattrial till Jessica Olofsson eller Kicki Myrberg stort som smått allt tas emot med tacksamhet.

Och så klart stort Tack till TK som ni har slitigt på alla tävlingar för att allt ska gå runt, och inte minst skapat förtroende hos alla djurägare så vi kunnat genomföra dessa tävlingar på deras besättningar det är guld värt även det.

Ha en fortsatt trevlig arbetsrelation med er hund för än är den ju inte slut, så hörs o syns vi när vi ses o hörs Hälsning er ordförande Aili Bergsjö