Från vice ordförande till ordförandeposten

Allt blir inte som man bestämt alla gånger och så blev fallet i Skånes Vallhundsklubb. Det blev ganska snabbt ett sekreterare avhopp, och ett möte senare hoppade även ordföranden av styrelsen, båda av olika anledningar, vilket jag inte går in på mer än att ibland ändras förutsättningarna. Och som jag brukar säga –det är bara att hänga med i svängarna fram till nästa årsmöte då det blir nya val, och nu står klubben utan suppleanter då de fått gå in som ledamöter. Så valberedningen har redan arbete.

Vi tar helt enkelt nya krafttag i klubben, ett unghunds nöt SM står närmast på agendan och klubben behöver även där hjälp av medlemmarna för att kunna genomföra detta arrangemang, här är det Marie Ekdal och Erik Adseke som håller i trådarna så hör gärna av er till någon av dessa. (går bra att höra av sig till mig också)

SM Får står också på agendan och där har vi startat en fb grupp Funktionärer SM 2018, där Åsa Ramberg tar emot era anmälningar om att kunna hjälpa till.

Vi kommer även att utbilda fler instruktörer i klubben där Anna Wannerdt lägger ner mycket tid ihopa med sin kollega. Det kommer även att läggas ut lite prova på nötvallning så håll koll på hemsidan och fb.

Vill också säga att styrelsen idag känns oerhörd lyhörd och positiv med stark gemenskap så det här året kommer vi att fixa galant.

Med detta vill jag säga, var rädda om era hundar, får & kossor i värmen (eller vad ni nu sysslar med). Så syns vi ute på fälten någonstans.  

Er tillfälliga Ordförande Aili Bergsjö