Er tillfälliga Ordförande tar åter till ordet

Nu känner jag att inget är omöjligt…….. som det har fixats o trixats detta halvår i Skånes vallhundsklubb regi, Jag personligen känner mig mycket glad och stolt över alla medarbetare som har ansträngt sig till det yttersta för att allt ska gå i lås. Först fick vi till ett fantastiskt Unghunds Nöt SM, trevliga och ärliga kvigor som inte tog skit från någon men som gladeligen ställde upp på de hundar som var på banan och gjorde sitt yttersta. Vädrets makter var på vår sida och det blev en supertrevlig fest hemma hos Åsa Ramberg. Det kommer reportage om detta i tidningen Omkring.

SM får som blev en succè där var det många bitar som skulle falla på plats, och sist jag var med om ett SM på får var 2004 och mycket hade ändrats, då hade vi en SM pärm att arbeta efter (finns kanske fortfarande) men denna gång var det till att fixa själv. Jag kan bara säga en sak egentligen och det är HALLELUJA VILKET TEAMWORK detta blev . Gillar er ALLA skarpt som ställde upp litet som stort allt var av stort värde. Och djuren här tog minsann heller inget skit från någon men ställde gladeligen upp på de hundar som tog väl hand om dem. Mycket uppmärksamhet blev det både i radio, tidning och tv, verkligen kul.

Fina sponsorer har vi haft på våra tävlingar och många trevliga åskådare som har frågat mycket om allt möjligt. Och dessa fantastiska djurägare som är så hyggliga och låter Skånes Vallhundsklubb få disponera dessa djur o marker stort TACK O TACK. Ett litet KM Nöt har vi också lyckats klämma in mellan alla de andra tävlingar som varit. Och ett KM får är på gång hos Patric Hagelbrink den 25 november.

Just nu ser vi i styrelsen fram emot många anmälningar till Julbordet i Venestad på självaste Vildsvinsvallen (Idrottsplatsen). Vi behöver minst bli 25 st för att det ska bli något den 7 december kl 19:00. Medlemmar betalar 150:- icke medlem 275:- Barn upp till 15 år gratis.

Nu vill jag även att du som medlem sluter upp på Årsmötet den 17 februari kl 13:00 i Böndernas Hus i Höör.  På agendan kommer även Infobladet och medlemsavgiften att diskuteras då Skånes VK kommer att eventuellt lägga ett förslag om en medlemshöjning.

 Ha de bra och vi syns när vi ses hälsningar er tillfälliga Ordförande Aili i en helt FANTASTISK KLUBB.