Dags för årsmöte

      Kommentarer inaktiverade för Dags för årsmöte

Nu när årets årsmöte närmar sig känns det aktuellt att göra en liten tillbakablick över året som gick. Den enskilt största händelsen för klubbens del var vårt åtagande att stå som värd för Nöt-SM, något som vi skötte på ett utmärkt sätt. Men jag kan samtidigt konstatera att ett sådant här engagemang tär på en klubbs krafter. För mig är det därför inte förvånande att SVaK har svårt att hitta Lokalklubbar som frivilligt ställer upp. Det nu liggandet förslaget till förändringar av tävlingsverksamheten är ett steg i rätt riktning, tycker jag. Där blir SM-arrangemang något som blir en gemensam angelägenhet då det ska rotera på turordning mellan lokalklubbarna. Läs gärna igenom förslaget och skicka in svar på enkäten (ligger på vår webbplats under “Enkät från Nationella TK”) senaste den 28 februari då nationella TK önskar svar.
Klubbens medlemmar lyckades förutom SM anordna 15 tävlingar under säsongen, en bedrift, tycker jag. Och då har jag inte räknat in de olika träningstillfällen och kurser som också ordnats i Skåne VK:s regi.
Sammandragningen på vårkanten med instruktörer var en positiv träff, som får sin fortsättning under kommande vår. Kurser har hållits och själv har jag under stor glädje haft några elever. Jag gillar verkligen det där ögonblicket när man ser att både människa och hund förstår hur de ska lösa en uppgift, då är det kul att hålla kurs.
Själv har jag sedan sist utökat hundflocken med ännu en border collie. Ingen gång har man väl så stora förhoppningar som när man står och kollar in den nya valpen. Vad månde bliva?
Hoppas nu att ni alla dyker upp på vårt årsmöte den 25 februari klockan 19.00 på Böndernas Hus i Höör. Klubben bjuder på smörgåstårta så anmäl till Tomas Westman, telefon 0707-133914, senast den 20 februari.
Väl mött!

Kicki