Årsmöte på g

Kära medlemmar!

Ljuset börjar så sakta återvända och det känns lite som att vakna till liv efter vintervilan i mörkret. Nu hinner jag till och med träna min unghund lite på eftermiddagen, vintern är ju ”vallningsvänlig” än så länge.

Nu närmar sig årets årsmöte med stormsteg. Det här året finns det flera punkter som kräver att ni som medlemmar spetsar hjärncellerna lite extra.
Dels finns ett förslag på nya stadgar som SVaK:s styrelse godkänt och rekommenderar Lokalklubbarna att anta. Det är viktigt att ni läser igenom det eftersom det kommer att forma vår verksamhet framöver. Både förslag och en tidsaxel (som är tänkt som ett hjälpmedel för att få koll på årets viktiga händelser) finns under medlemssidan på vår hemsida, under en rubrik som heter Årsmöte 2012. Dels finns också motioner som är inskickade från SVaK:s medlemmar med styrelsens reaktioner. Dessa motioner ska våra delegater till SVaK:s årsmöte ta ställning till, det är därför bra om alla har satt sig in i dessa frågor.

Väl mött på årets årsmöte den 2 mars klockan 19.00 på Böndernas Hus i Höör.
Klubben bjuder på smörgåstårta så anmäl till Anders Andersson på telefon 0708-650787 eller maila honom på 2561andersson@telia.com senast den 24 februari.

Väl mött!
Kicki

1 tanke på “Årsmöte på g”

Kommentarer är stängda.