Aktiviteter

      2 kommentarer till Aktiviteter

Äntligen har det kommit lite värme och det har vi alla förtjänat.
Min så kallade fria tid sedan sist har jag ägnat åt den nya hemsidan som snart kommer att finnas tillgänglig för alla. Det som tagit lite extra tid är att jag haft som ambition att lägga upp allt som hitintills skrivits och fotograferats sedan den ”digitala revolutionen”. Det visade sig att det var mer än jag riktigt hade förstått när jag väl började.
Det fina med den nya hemsidan är att ingen mer ska behöva göra det jobbet. Allt ligger i databaser och vill vi ändra utseende eller att nya personer tar över ansvaret så finns allt kvar. En lisa för själen när man tillbringat så mycket tid med att få det hela på plats.
Nu hänger framtiden på att så många medlemmar som möjligt vill bidra med både gammal och nytt material. Både bilder och texter tas tacksamt emot!

Framöver kommer flera tävlingar och aktivitetsdagarna att finnas på Skåne Vallhundsklubbs program.
Aktivitetsdagarna har blivit en succé som kommit för att stanna. Pricka in 25 juli – 28 juli i almanackan för då finns det mycket roligt för oss vallhundtokiga att göra.

Väl mött där!

2 tankar på “Aktiviteter

  1. Peter Adbro

    Äntligen en bra, ren och strukturerad sida som även fungerar i andra webbläsare än Internet Explorer. Jag har haft stora problem med att läsa den gamla, ibland helt omöjligt.
    Bra jobbat med att redan nu ha med allt gammalt material.
    /Peter

  2. Kicki Myrberg Inläggsförfattare

    Tack! Just allt det gamla har varit långt mer än jag fattade när jag började och det finns säkert saker jag missat men jag hoppas alla medlemmar bidrar med ”påfyllning”.

Kommentarer är stängda.